Skip to content

Tipul bucătăriei:

873

Paie de parmezan si ansoa

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Gentleman’s Relish (pastă de hamsii) adaugă o dimensiune suplimentară acestei rețete de paie de parmezan, făcându-le cea mai bună gustare savuroasă. Perfect pentru a le oferi la o petrecere.


Ingrediente

  • aluat foietaj pachet de ½ × 375 g
  • parmezan ras pentru a face 4 linguri
  • Gentleman’s Relish 2-3 lingurite
  • ou 1, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Rulați aluatul foarte subțire, împrăștiați jumătate de parmezan peste jumătate de aluat și pliați în jumătate. Rerulați. întindeți un strat subțire de gust de gentleman peste jumătate din aluat și pliați în jumătate.

    Rulați ușor, astfel încât aluatul să se lipească. Se unge cu ou si se presara parmezanul ramas.

    Tăiați în fâșii de 1 cm și întindeți ușor. Se da la rece pe o tava de copt timp de 20 de minute.

  • Pasul 2

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160c/gaz 4. Coaceți paiele timp de 15 minute sau până când sunt aurii și crocante.

Informatii nutritionale

  • Kcals 75
  • Carbohidrați 5.4g
  • Proteină 2.5g
  • Gras 5g
  • Sare 0,21g
  • Saturate 2.1g
#Paie #parmezan #ansoa
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *