Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de desert cu papaya

Papaya cu caramel iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Ardeiul iute roșu adaugă o lovitură minunată dulceață a papayei și a caramelului, făcând din aceasta o budincă ușoară, dar îngăduitoare.


Ingrediente

  • zahăr ușor muscovado 4 linguri
  • ardei iute roșu 1, desămânțat și tăiat în fâșii subțiri
  • apă 100 ml
  • lămâie verde 1, suc si coaja
  • papaya 1, pielea îndepărtată și tăiată în felii

Metodă

  • Pasul 1

    Într-o tigaie se pune zahărul ușor muscovado, ardeiul iute și apa și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 5 minute pentru a face un sirop ușor. Se amestecă coaja și sucul de lime, se toarnă într-o cană și se răcește.

    Scoateți coaja de pe papaya și tăiați fructele în felii și aranjați-le pe farfurii. Se toarnă peste siropul și se servește.

#Papaya #caramel #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *