Skip to content

Tipul bucătăriei:

Parmezan și rozmarin

Parmezan și rozmarin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această garnitură suedeză mai gustoasă este o alternativă sănătoasă la chipsuri și credem că sunt și mai gustoase! Topate cu parmezan si rozmarin sunt ideale servite cu peste.


Ingrediente

  • suedez 1, mare
  • parmezan 40 g, ras
  • frunze de rozmarin 1 lingura, tocat
  • catei de usturoi 2, învinețit

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 7. Curățați și tăiați 1 swede mare în chipsuri. Se amestecă cu 1 lingură ulei de măsline, 40 g parmezan ras și 1 lingură frunze de rozmarin tocate.

    Asezonați, apoi aranjați într-un strat într-o tavă de prăjire mică.

  • Pasul 2

    Se presara peste inca o lingura de parmezan ras, se unge cu unt, apoi se adauga 2 catei de usturoi invinetiti.

    Se prăjește timp de 35 de minute, întorcându-se la jumătatea gătitului, până când devine crocant și auriu.

#Parmezan #și #rozmarin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *