Skip to content

Tipul bucătăriei:

pasiune amaro

Pasiunea Amaro

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Acest cocktail este de la restaurantul Sixyon. Denumirea Passion Amaro este legată de ingredientele folosite, Amaro în italiană înseamnă amar, în acest caz, bitterul italian Campari completează aroma tropicală a fructului pasiunii, creând o explozie în cerul gurii. Sucul proaspăt de lămâie este echilibrat cu nectarul de agave sănătos, făcându-l bun pentru cei care numără caloriile.


Ingrediente

  • Tequila Olmeca Bianco 35 ml
  • Campari 15 ml
  • piure de fructul pasiunii 25 ml
  • suc de lămâie 15 ml
  • nectar de agave 15 ml
  • gama & bitter de mandarine 2-3 liniute
  • fructul pasiunii 1/2
  • coaja de portocala a servi
  • mentă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți toate ingredientele într-un shaker, umpleți cu gheață și agitați puternic până când tava începe să înghețe. Se strecoară în tava de julep umplută cu gheață proaspătă și se ornează cu fructul pasiunii, coaja de portocală și mentă.

    Sixtyone este un bar și restaurant inteligent, dar relaxat, lângă Marble Arch din Londra, condus de patronul bucătarului Arnaud Stevens.

#Pasiunea #Amaro
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *