Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de cocktail Julep cu piersici

Piersica și menta julep

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 1
  • Uşor

Un julep de mentă este lucrul perfect pentru a sorbi pe măsură ce vara începe să se încălzească. Faceți un lot de bourbon bătut și păstrați-l în frigider pentru cocktailuri instantanee și nu uitați să faceți jazz această rețetă cu piersici proaspete


Ingrediente

  • piersică 1/2, feliat
  • Angostura amare 3, liniuțe
  • bourbon infuzat cu menta 60ml

BURBON CU MENTĂ

  • bourbon 1, sticla
  • sirop de zahăr 250ml
  • mentă o grămadă, plus încă de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face bourbonul infuzat cu mentă, turnați 300 ml din sticla de bourbon (păstrați-o într-o altă sticlă și savurați-o oricând), apoi completați sticla cu siropul de zahăr și completați cât mai multă mentă în sticlă. Se lasă într-un loc cald câteva ore, dar de preferință peste noapte.

  • Pasul 2

    Pentru a face cocktailul, puneți piersica în fundul unui pahar, adăugați amărui și amestecați. Adăugați bourbonul bătut, umpleți paharul cu gheață zdrobită și amestecați.

  • Pasul 3

    Se acoperă cu mai multă gheață zdrobită și se ornează cu o crenguță de mentă.

.
#Piersica #și #menta #julep
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast