Tipul bucătăriei:
Pizza cu branza de capra, cartofi si rozmarin
- serveste 2
- Puțin efort
Brânza de capră tânără, proaspătă, este cea mai bună de utilizat pentru aceasta și începe să sosească la vânzătorii de brânză și la piețele fermierilor în aprilie. Aceasta este o pizza consistentă, carbohidratul dublu din aluat și cartofi funcționează foarte bine.
Încercați această rețetă de pizza cu brânză de capră, apoi consultați-ne pizza margherita, pizza vegetariană, pizza vegană si mai impresionant retete de pizza.
Ingrediente
- cartofi mici de ceară 300 g, feliate subțire (pe piele)
- ulei de masline
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- ace de rozmarin din 2 crengute, tocate
- amestec de bază pentru pizza pachet de 150 g
- brânză mică de capră 150g-200g buștean, feliat
- ceapa rosie ½, feliate subțire
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 220c/ventilator 200c/gaz 7. Fierbeți feliile de cartofi timp de 5-6 minute până se înmoaie, amestecați cu 1 lingură ulei de măsline și usturoiul și rozmarinul. Alcătuiți baza de pizza conform instrucțiunilor de pe ambalaj și întindeți-o într-un dreptunghi pentru a se potrivi cu o foaie de copt antiaderentă ușor unsă. Acoperiți cu felii de cartofi, lăsând un chenar mic. Presarati branza de capra si ceapa peste si mai stropiti cu putin ulei. Lăsați 10 minute pentru ca aluatul să se umfle puțin apoi coaceți aproximativ 10-15 minute până când baza devine crocantă și aurie și gătită.