Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă congelată Daiquiri cu căpșuni

Rețete ușoare de cocktailuri cu rom

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Uşor

De la daiquiris la mojitos, încercați cocktail-urile noastre distractive de rom pentru o delicatese de weekend sau următoarea petrecere a băuturilor


Căutați cocktailuri de rom pentru a servi la următoarea petrecere a băuturilor? Încercați punch rom, mojitos rom și multe altele în colecția noastră distractivă sau vizitați cele mai bune cocktailuri de gin aici.

Căutați cele mai bune romuri? Romul a avut o renaștere târziu, pe măsură ce din ce în ce mai mulți băutori îmbrățișează spiritul, atât ca bază pentru cocktailuri, cât și ca ceva care trebuie savurat și savurat în sine.

Intrigat, dar nu știi sigur de unde să începi sau ce mărci de rom să încerci? Faceți clic aici și citiți selecția noastră dintre cele mai bune romuri premium disponibile acum, de la romuri albe, perfecte pentru daiquiris, până la unturi, numere condimentate și băuturi spirtoase întunecate, ideale pentru a savura.

Vrei să-i impresionezi cu adevărat pe colegii iubitori de cocktail-uri? Recreați-vă barul preferat acasă cu cele mai bune idei de cărucioare pentru băuturi.

Ingrediente

  • Vedeți linkul de mai sus pentru romurile noastre preferate
.
#Rețete #ușoare #cocktailuri #rom
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *