Tipul bucătăriei:
Rubarbă prăjită cu ghimbir
- serveste 4
- Uşor
Sunt necesare doar patru ingrediente pentru a face acest desert cremos de rubarbă, iaurt și ghimbir. Dacă aveți prieteni care vin, faceți înainte fie dimineața, fie seara înainte pentru o budincă fără probleme.
Ingrediente
- rubarbă 8 tulpini, tăiate în lungimi scurte
- zahăr tos auriu 1 lingura
- tulpină de ghimbir în sirop 2 bucati, plus sirop
- iaurt grecesc a servi
Metodă
-
Pasul 1
Puneți rubarba într-o tavă mică de prăjire și împrăștiați cu zahăr. Se prăjește timp de 20 de minute sau până când rubarba este fragedă și orice exces de lichid s-a evaporat. Puneti intr-un bol si adaugati ghimbirul si cateva linguri de sirop din borcanul de ghimbir. misto. Serviți cu o cupă sănătoasă de iaurt grecesc.
Informatii nutritionale
- Kcals 63
- Carbohidrați 14.6g
- Proteină 1.5g
- Gras 0,2g
- Sare 0,08g
- Fibră 2.4g
#Rubarbă #prăjită #ghimbir