Skip to content

Tipul bucătăriei:

719

Rubarbă prăjită cu ghimbir

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Sunt necesare doar patru ingrediente pentru a face acest desert cremos de rubarbă, iaurt și ghimbir. Dacă aveți prieteni care vin, faceți înainte fie dimineața, fie seara înainte pentru o budincă fără probleme.


Ingrediente

  • rubarbă 8 tulpini, tăiate în lungimi scurte
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • tulpină de ghimbir în sirop 2 bucati, plus sirop
  • iaurt grecesc a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți rubarba într-o tavă mică de prăjire și împrăștiați cu zahăr. Se prăjește timp de 20 de minute sau până când rubarba este fragedă și orice exces de lichid s-a evaporat. Puneti intr-un bol si adaugati ghimbirul si cateva linguri de sirop din borcanul de ghimbir. misto. Serviți cu o cupă sănătoasă de iaurt grecesc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 63
  • Carbohidrați 14.6g
  • Proteină 1.5g
  • Gras 0,2g
  • Sare 0,08g
  • Fibră 2.4g
#Rubarbă #prăjită #ghimbir
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *