Tipul bucătăriei:

Cocktail Valentines pentru Gin Fizz cu sirop de rubarbă

Rubarbă și gin de trandafir fizz

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 1
  • Uşor

Am oferit un clasic ramos gin fizz o actualizare pentru Ziua Îndrăgostiților, schimbând apa obișnuită din floare de portocal cu apă de trandafiri și adăugând o notă de sirop de rubarbă de casă pentru a-i oferi o roșie de roz. Are o aromă delicată și suficient de cremoasă pentru a înlocui desertul și va impresiona


Faceți această rubarbă fructată și gin de trandafir fizz, apoi consultați cordialul nostru kir royale, gin de rubarbă și rubarbă. Aflați, de asemenea, cum să vă faceți propria grenadină pe care să o folosiți în acest cocktail.

Ingrediente

  • Ginul lui Hendrick 60ml
  • suc de lămâie 15 ml
  • suc de lămâie 15 ml
  • sirop de rubarbă 20 ml
  • grenadină 5 ml
  • apa de trandafiri 1-2 picături
  • crema dubla 25 ml
  • albus de ou 1
  • sifon a completa
  • petale de trandafir uscate a servi

SIROP RUBARB

  • rubarbă 250g
  • zahăr pudră 250g

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200 ° C / ventilator 180 ° C / gaz 6. Pentru sirop, puneți rubarba și zahărul într-un vas de copt cu 250 ml apă și prăjiți-le 30 de minute, apoi strecurați și răciți.

  • Pasul 2

    Puneți toate ingredientele, cu excepția sifonului și petalelor de trandafir într-un agitator de cocktail fără gheață și agitați puternic (acest lucru se numește agitare uscată). Deschideți agitatorul, umpleți-l cu gheață și agitați din nou, foarte greu, cât puteți, dar cel puțin câteva minute. Se strecoară într-un pahar răcit și se acoperă cu sifon. Se ornează cu grijă cu câteva petale de trandafir, pentru a servi.

.
#Rubarbă #și #gin #trandafir #fizz
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast