Skip to content

Tipul bucătăriei:

17843

Salam de ciocolata alba

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 20 de felii
  • Uşor

Acest salam de ciocolată albă este foarte ușor de făcut, dar arată impresionant. Dăruiește ca presă de Crăciun sau servește felii cu cafea după cină


Ingrediente

  • ciocolata alba 500 g, tocat
  • caise moi uscate 100 g, tăiate în cuburi mici
  • fistic 60 g
  • migdale întregi albite 60 g, tăiate la jumătate
  • crocante de orez 4 linguri
  • afine uscate 100 g
  • degete de pâine scurtă 2, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți ciocolata într-un castron pus peste o tigaie cu apă clocotită sau într-un cuptor cu microunde. Când este lichid și neted, amestecați celelalte ingrediente și lăsați amestecul să se răcească și să se îngroașe. Vrei să poți rula amestecul în hârtie de copt, așa că, dacă este nevoie, răcește-l la frigider.

  • Pasul 2

    Așezați o foaie mare de hârtie de copt pe blat, turnați amestecul în centrul acesteia într-o formă de buștean gros. Folosiți hârtia pentru a vă ajuta să rulați amestecul într-o rolă îngrijită. Răsuciți capetele și legați-le strâns. Pune rulada la frigider și lasă-o să se lase peste noapte. Tăiați cu un cuțit ascuțit prin hârtie, apoi îndepărtați hârtia de pe margini. Serviți feliile cu migdale întregi și cafea.

Informatii nutritionale

  • Kcals 206
  • Carbohidrați 22g
  • Proteină 3.8g
  • Gras 11.2g
  • Sare 0,1g
  • Saturate 5.1g
  • Fibră 1.1g
#Salam #ciocolata #alba
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *