Tipul bucătăriei:
Salată de varză cu unt, chorizo și migdale prăjite
- serveste 4
- Uşor
Mănâncă acest fel de mâncare ca o salată caldă sau o parte delicioasă la felul tău principal. Migdale Marcona prăjite, chorizo crocant și bunătatea kalei sunt gătite în cidru în acest fel de mâncare irezistibil.
Bucurați-vă de salata noastră de varză cu unt, apoi consultați mai multe rețete de varză, cum ar fi chipsurile de varză.
Ingrediente
- cidru 150 ml
- kale 1 buchetă mare de aproximativ 200 g, tăiată și mărunțită mărunt
- chorizo 1 întreg, feliat gros
- migdale prajite 50g, Marcona are o aromă bună
- unt
- ceapă 1, feliat
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți chorizo-ul într-o tigaie uscată până când începe să dea ulei. Adăugați ceapa și prăjiți 2 minute, apoi adăugați cidrul și gătiți 5 minute la foc mare.
Apoi se adaugă varza și un nod de unt, se amestecă, se acoperă și se gătesc timp de 3 minute sau până când varza se ofilește. Se condimentează și se presară cu migdale.
Informatii nutritionale
- Kcals 216
- Gras 16.3g
- Saturate 4.4g
- Carbohidrați 5.4g
- Fibră 2.8g
- Proteină 9.6g
- Sare 0,5g
#Salată #varză #unt #chorizo #și #migdale #prăjite