Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Salata de varza cu chorizo ​​si migdale prajite

Salată de varză cu unt, chorizo ​​și migdale prăjite

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Mănâncă acest fel de mâncare ca o salată caldă sau o parte delicioasă la felul tău principal. Migdale Marcona prăjite, chorizo ​​crocant și bunătatea kalei sunt gătite în cidru în acest fel de mâncare irezistibil.


Bucurați-vă de salata noastră de varză cu unt, apoi consultați mai multe rețete de varză, cum ar fi chipsurile de varză.

Ingrediente

  • cidru 150 ml
  • kale 1 buchetă mare de aproximativ 200 g, tăiată și mărunțită mărunt
  • chorizo 1 întreg, feliat gros
  • migdale prajite 50g, Marcona are o aromă bună
  • unt
  • ceapă 1, feliat

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți chorizo-ul într-o tigaie uscată până când începe să dea ulei. Adăugați ceapa și prăjiți 2 minute, apoi adăugați cidrul și gătiți 5 minute la foc mare.

    Apoi se adaugă varza și un nod de unt, se amestecă, se acoperă și se gătesc timp de 3 minute sau până când varza se ofilește. Se condimentează și se presară cu migdale.

Informatii nutritionale

  • Kcals 216
  • Gras 16.3g
  • Saturate 4.4g
  • Carbohidrați 5.4g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 9.6g
  • Sare 0,5g
#Salată #varză #unt #chorizo #și #migdale #prăjite
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *