Skip to content

Tipul bucătăriei:

7031

Salata frantuzeasca de fasole si chorizo

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această salată simplă de fasole franțuzească, migdale, eșalotă și chorizo ​​ar fi o completare excelentă la o masă tapas sau o parte minunată pentru o masă simplă. Șalota se înmoaie mai întâi în oțet pentru a-și scoate mușcătura crudă.


Ingrediente

  • eşalotă 2 mari sau 4 mici, tocate mărunt
  • otet de sherry sau otet de vin alb 2 linguri
  • fasole frantuzeasca 300g, coada tăiată
  • migdale albite 100 g
  • unt
  • chorizo 2 (aproximativ 100 g) tăiate în jumătate și feliate (se scoate pielea exterioară dacă este nevoie)
  • pătrunjel o mână, tocată grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti salota si otetul intr-un castron mic si lasati la macerat. Se fierbe fasolea la abur sau se fierbe până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se răcește sub jet de apă și se scurge. Pune fasolea pe un platou mare.

  • Pasul 2

    Se incinge o tigaie si se adauga migdalele si un nod de unt, se calesc, amestecand pana se rumenesc migdalele, se sare bine si se rasturneaza peste fasole. Prăjiți chorizo-ul până când începe să se rumenească și să dea ulei. Scurgeți uleiul și turnați chorizo-ul pe fasole. Adaugati salota si patrunjelul si piperul si amestecati totul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 265
  • Carbohidrați 5.2g
  • Proteină 11.4g
  • Gras 22.2g
  • Sare 0,42g
  • Saturate 4.6g
  • Fibră 3.7g
#Salata #frantuzeasca #fasole #chorizo
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *