Tipul bucătăriei:
Sandvișuri cu înghețată și macaroon cu nucă de cocos
- face 12
- Puțin efort
Macaronurile cu nucă de cocos sunt o alternativă excelentă la prăjiturile obișnuite pentru aceste sandvișuri cu înghețată. Utilizați o înghețată cu un procent mare de cremă (cum ar fi Green & Black’s sau Häagen-Dazs), deoarece nu se va topi prea repede.
Faceți aceste sandvișuri delicioase cu înghețată cu macaroon cu nucă de cocos, apoi consultați și macaroanele și tartele noastre cu nucă de cocos, precum și mai multe rețete de prăjituri cu înghețată și sandvișuri.
Ingrediente
- albușuri de ou 4
- zahăr tos auriu 225 g
- extract de vanilie 1 lingura
- migdale macinate 2 linguri
- făină simplă 2 linguri
- tei 2, zestă
- nucă de cocos îndulcită mărunțită 200 g
- inghetata de capsuni sau capsuni pentru sandwich
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 150c/ventilator 130c/gaz 2. Albușurile se bat spumă cu bătători electrice. Adăugați încet zahărul și vanilia și amestecați până se omogenizează, apoi adăugați migdalele, făina, coaja de lămâie și cea mai mare parte din nuca de cocos. Pune 1 ½ lingură de aluat pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și întinde-o. Stropiți cu un praf de nucă de cocos suplimentară și coaceți timp de 15 minute. Scoateți și răciți pe foaie apoi transferați pe un grătar. Dacă înghețata nu este suficient de moale pentru a fi întinsă, puneți la microunde timp de 30 de secunde. Întindeți un strat pe un macaroon apoi acoperiți cu bucăți de căpșuni și un alt macaroon. Congelați cel puțin 30 de minute.
Informatii nutritionale
- Kcals 285
- Gras 15.8g
- Saturate 9.4g
- Carbohidrați 33.4g
- Fibră 2.2g
- Proteină 4.4g
- Sare 0,14g