Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Sgroppino cu Orang de sânge

Sgroppino portocaliu de sânge

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6
  • Uşor

Dulce și plin de viață, această răsucire a unui cocktail tradițional venețian de sorbet de lămâie și prosecco folosește portocale de sânge pentru a da un plus de culoare și aromă


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • vodcă 100 ml
  • prosecco 300ml

SORBET PORTOCALIU SÂNGE

  • zahăr pudră 100g
  • suc de portocale din sânge 500 ml, (din 7-8 portocale de sânge sau o cutie cu suc pur de portocale din sânge)

Metodă

Pentru a face sorbetul

  • Pasul 1

    Puneți zahărul și 100ml de suc într-o tigaie. Se încălzește ușor până se dizolvă zahărul, apoi se fierbe timp de un minut. Se răcește complet.

  • Pasul 2

    Se toarnă printr-o sită fină într-un castron, apoi se ceară restul de suc în castron și se amestecă.

  • Pasul 3

    Se toarnă într-un aparat de înghețată și se amestecă până se congelează. Îngheață până este nevoie. Dacă nu aveți un aparat de înghețat, turnați într-un recipient congelabil și puneți-l în congelator. Scoateți-l și dați-i un amestec foarte bun la fiecare două ore până când este înghețat.

A servi

  • Pasul 1

    Puneți o lingură de sorbet în 4 pahare. Adăugați câte o lovitură de vodcă la fiecare și completați cu prosecco.

Informatii nutritionale

  • Kcals 178
  • Carbohidrați 25.9g
  • Zaharuri 25.9g
  • Proteină 0,9g
.
#Sgroppino #portocaliu #sânge
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *