Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Shortcakes cu rubarbă

Shortcakes cu rubarbă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8
  • Uşor

Torturile americane seamănă mai mult cu biscuiții decât cu biscuiții. De obicei umplute cu căpșuni și cremă, cele de rubarbă roz sunt o mare întorsătură britanică


Faceți aceste shortcakes cu rubarbă, apoi verificați shortcakes-urile noastre cu căpșuni, biscuiți de fructe, prăjituri rock și mai multe rețete de ceai de după-amiază.

Ingrediente

  • făină simplă 325g, plus extra pentru lansare
  • praf de copt 1 lingură
  • zahăr pudră 4 linguri
  • unt nesarat 125g, cubulețe și refrigerate
  • lămâie 1, zestat
  • ou 1, bătut
  • crema dubla 125 ml, plus 2 linguri

UMPLEREA RUBARBULUI ȘI CREMA

  • rubarba roz 200g, tăiate în lungimi de 4cm
  • zahăr pudră 2 linguri
  • grenadină o stropire, opțională – adaugă doar puțină culoare
  • crema dubla 300ml
  • extract de vanilie 1 linguriță
  • zahăr glazură 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Pentru a face umplutura de rubarbă, puneți rubarba într-un vas de copt într-un singur strat. Se presară peste zahăr și se acoperă bine cu folie. Coaceți timp de 15 minute până se înmoaie, apoi adăugați un strop de grenadină dacă utilizați și lăsați să se răcească.

  • Pasul 2

    Puneți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Puneți făina, un praf de sare, praful de copt și 3 linguri de zahăr tos într-un robot de bucătărie. Adăugați untul și coaja de lămâie. Puneți untul în ingredientele uscate.

  • Pasul 3

    Bătați într-un castron mare, adăugați oul bătut și 125 ml smântână și, cu un cuțit, amestecați până când aluatul se unește.

  • Pasul 4

    Făinați ușor suprafața de lucru și rulați aluatul până la o grosime de aproximativ 3cm. Scufundați un tăietor de 7 cm în făină și apoi ștergeți cât mai multe prăjituri din aluat. Dacă înfășurați resturile, ar trebui să obțineți aproximativ 8.

  • Pasul 5

    Puneți pe o foaie de copt căptușită, periați blaturile cu puțină smântână dublă și presărați cu zahărul tos rămas. Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când sunt bine crescute și rumenite. Se lasă la răcit 10-15 minute.

  • Pasul 6

    Bateți împreună smântâna dublă, vanilia și zahărul glace pentru umplutură. Împărțiți torturile în două, adăugați o păpușă bună de cremă de vanilie, puțină rubarbă și puneți blatul la loc înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 657
  • Gras 46.6g
  • Saturează 28.7g
  • Carbohidrați 51.9g
  • Zaharuri 20.3g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 6.2g
  • Sare 0,5g
.
#Shortcakes #rubarbă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *