Tipul bucătăriei:
Sos de afine și vin roșu
- serveste 6
- Uşor
Acest sos de afine și vin roșu este cel mai bun acompaniament al curcanului. Merișoarele întregi, vinul roșu, scorțișoara și anasonul stelat sunt combinate pentru a face acest sos delicios de dulce.
Ingrediente
- vin roșu 250 ml
- portocale 2, suc
- anason stelat
- bat de scortisoara 1
- zahăr tos auriu 2 linguri
- merisoare 500 g, proaspăt sau congelat
Metodă
-
Pasul 1
Pune totul într-o tigaie și fierbe până când lichidul s-a redus și merisoarele sunt moale.
Pescuiți batonul de scorțișoară și anasonul stelat înainte de servire. Serviți cald sau rece.
Informatii nutritionale
- Kcals 59
- Carbohidrați 11.5g
- Proteină 0,5g
- Gras 0,1g
- Sare 0,01g
- Fibră 2.5g
#Sos #afine #și #vin #roșu