Skip to content

Tipul bucătăriei:

1207

Sos de afine și vin roșu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Acest sos de afine și vin roșu este cel mai bun acompaniament al curcanului. Merișoarele întregi, vinul roșu, scorțișoara și anasonul stelat sunt combinate pentru a face acest sos delicios de dulce.


Ingrediente

  • vin roșu 250 ml
  • portocale 2, suc
  • anason stelat
  • bat de scortisoara 1
  • zahăr tos auriu 2 linguri
  • merisoare 500 g, proaspăt sau congelat

Metodă

  • Pasul 1

    Pune totul într-o tigaie și fierbe până când lichidul s-a redus și merisoarele sunt moale.

    Pescuiți batonul de scorțișoară și anasonul stelat înainte de servire. Serviți cald sau rece.

Informatii nutritionale

  • Kcals 59
  • Carbohidrați 11.5g
  • Proteină 0,5g
  • Gras 0,1g
  • Sare 0,01g
  • Fibră 2.5g
#Sos #afine #și #vin #roșu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *