Skip to content

Tipul bucătăriei:

6714

Stilton în ghiveci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Nu vă lăsați influențat de tarta de melasă a lui Heston din meniul de la pub-ul lui gastro – rezistă la prăjiturile Banbury (asemănătoare cu Eccles) cu Stilton la ghiveci. Este un pas înainte de vechiul combo de prăjitură cu fructe și brânză albastră – ne place acest nou clasic.


Ingrediente

  • stilton 140 g
  • unt moale 100 g
  • boabe de piper verde în saramură 1/2 linguriță
  • seminte galbene de mustar 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Pisează stiltonul cu 50 g unt înmuiat. Împărțiți între 4 oale sau borcane și neteziți blaturile. Topim inca 50 g unt, amestecam boabele de piper verde in saramura, scurse bine si zdrobite, si semintele galbene de mustar. Se toarnă suficient peste fiecare oală pentru a sigila brânza și se răcește pentru a se întări.

    Serviți cu bețișoare subțiri de țelină, biscuiți de grâu sau felii subțiri, baghetă prăjită, măr feliat și pahare mici de porto. Sau renunțați la boabele de piper și serviți cu prăjitură cu fructe sau cu prăjituri Eccles.

#Stilton #în #ghiveci
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *