Skip to content

Tipul bucătăriei:

Bruschetta cu șuncă de Parma cu anghinare și rețetă de parmezan

Sunca de Parma, anghinare si bruscheta parmezan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Aceste bruschete supate sunt ideale pentru pășunat: acoperite cu anghinare la grătar, parmezan, șuncă de Parma și busuioc. Gata de băgat în doar 20 de minute.


Ingrediente

  • ciabatta 8 felii, prăjite și stropite cu ulei de măsline
  • sunca de parma 8 felii, tăiate în bucăți mai mici
  • anghinare la grătar 200 g, orice bucăți mari tăiate în jumătate
  • busuioc o mână de frunze
  • parmezan (sau alternativă vegetariană) pumn de bucle, de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Așezați bucățile de șuncă pe ciabatta și apoi strângeți-le pe anghinare, busuioc și parmezan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 457
  • Gras 24.3g
  • Saturate 5.2g
  • Carbohidrați 43.4g
  • Fibră 3.2g
  • Proteină 18.9g
  • Sare 3,61g
#Sunca #Parma #anghinare #bruscheta #parmezan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *