Tipul bucătăriei:
Taco-uri de conopidă de bivolă
- servește 4 persoane
- Uşor
Aceste tacos de conopidă de bivol cu conținut scăzut de calorii vegane sunt gata în doar 35 de minute și sunt atât de pline de aromă încât nici măcar nu vei observa că ești virtuos
Încercați tacosurile noastre vegetale cu conopidă, apoi verificați tacosurile noastre cu ardei vegani la grătar, tacos sănătoși, tacos cu jackfruit și mai multe rețete de tacos.
Ingrediente
- conopidă 1 mare
- granule de usturoi 1 lingură
- ulei de masline
- Sos fierbinte american 4 linguri, (cum ar fi Frank)
- avocado 1, lapidat și decojit
- tei 2, suc
- jalapeño 1, feliat fin
- semințe de chimen 1 linguriță, prăjită
- țelină 1 tulpină, tăiată mărunt
- varza rosie 1/4, feliate mărunt
- tortilla de grâu integral 8 mici
- coriandru o grămadă mică, frunze culese
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 240 ° C / ventilator 220 ° C / gaz 9. Îndepărtați toate frunzele (păstrați-le pentru stoc) din cauli și tăiați-le în buchete de mărimea mușcăturii. Includeți într-un castron cu granulele de usturoi și 1 lingură de ulei. Se condimentează bine și se răstoarnă pe o tavă de copt superficială. Coaceți timp de 10-15 minute până devin aurii, iar tulpinile încă mai au un pic de crocant. Aruncați cu sosul fierbinte pe tava de copt până când este complet acoperită și coaceți încă 5-10 minute până când sunt aurii și crocante.
-
Pasul 2
Între timp, amestecați avocado într-un blender mic cu sucul de 1 lime și ceva condiment. Adăugați o stropire de apă pentru a obține o consistență groasă.
-
Pasul 3
Aruncați jalapeño, semințele de chimen, țelina și varza cu sucul de lămâie rămas. Plătiți sau prăjiți turtele până la prăjire. Puneți cauli în tacos cu varză roșie, avocado și niște coriandru.
Informatii nutritionale
- Kcals 457
- Gras 15.7g
- Saturează 4.1g
- Carbohidrați 59g
- Zaharuri 14.2g
- Fibră 10.5g
- Proteină 14.6g
- Sare 1.7g