Skip to content

Tipul bucătăriei:

759

Tapenadă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Ai 10 minute libere? Aruncă borcanul și fă-ți în schimb propria tapenadă provensală. Răspândiți peste baghetă prăjită pentru prânz sau umpleți în carne de pasăre pentru un fel principal.


Ingrediente

  • măsline negre fără sâmburi 250 g, clătite și scurse
  • capere 35 g, clătite și scurse
  • hamsii in ulei de masline 10g, scurs
  • ulei de masline 3 linguri, plus suplimentar pentru frecare
  • usturoi 10 g, plus suplimentar pentru frecare
  • ardei iute roșu 1, fără sămânță și tocată mărunt
  • bagheta feliat, a servi
  • ierburi de Provence ¼ linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați măslinele, caperele, ansoa și uleiul, apoi adăugați usturoiul și ardeiul iute.

  • Pasul 2

    Ungeți bagheta cu ulei de măsline și usturoi, prăjiți și întindeți cu tapenadă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 159
  • Carbohidrați 0,9g
  • Proteină 1.4g
  • Gras 16.6g
  • Sare 1,86g
  • Saturate 2.1g
  • Fibră 3.2g
#Tapenadă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *