Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Acadele de gheață cu nucă de cocos, cayenne și piersici

Acadele de gheață cu nucă de cocos, cayenne și piersici

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 8-10
  • Uşor

Adăugați o mică răsucire acadelelor tale obișnuite cu această rețetă de pop-uri cu nucă de cocos, cayenne și piersici. Pe lângă faptul că sunt delicioase, au sub 100 de calorii fiecare


Faceți aceste acadele cu nucă de cocos, cayenne și piersici, apoi consultați mai multe rețete de acadele de gheață, cum ar fi acadelele noastre cu căpșuni.

*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • piersici 3, cu pietre și tăiate în bucăți mici
  • zahăr tos auriu 100 g
  • lapte de cocos plin de grăsime 200 ml
  • suc de cocos 200 ml
  • extract de vanilie 1 lingura
  • cayenne ¼ linguriță, plus câteva ciupituri

Metodă

  • Pasul 1

    Pune bucățile de piersici și zahărul într-o cratiță mică cu 100 ml apă. Aduceți la fiert ușor și gătiți timp de 4-5 minute, amestecând, până când piersicul se înmoaie. Se răcește la temperatura camerei.

  • Pasul 2

    Folosiți o lingură cu fantă pentru a scoate jumătate din bucățile de piersici răcite și lăsați deoparte. Pune restul, cu tot siropul de tigaie, intr-un blender cu laptele de cocos, apa de cocos, vanilia si cayenne. Preparați un piure fin – și cerneți dacă nu doriți să vedeți bucăți de piele de piersică.

  • Pasul 3

    Umpleți formele pentru acadele cu gheață la 3/4 cu amestecul de nucă de cocos și piersici, apoi aruncați câteva bucăți de piersici rezervate în fiecare înainte de a adăuga un baton de acadele. Congelați timp de 5-6 ore până când se solidifică, apoi pentru a servi, desfaceți și adăugați un praf mai mic de cayenne la fiecare.

Informatii nutritionale

  • Kcals 96
  • Gras 3.5g
  • Saturate 3g
  • Carbohidrați 14.5g
  • Zaharuri 14.2g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 1.2g
  • Sare 0,1g
.
#Acadele #gheață #nucă #cocos #cayenne #și #piersici
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *