Close
Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

24621

Ajo blanco de sfeclă roșie și migdale

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această rețetă de ajo blanco de sfeclă roșie și migdale vine de la Morito din Exmouth Market din Londra și este un început perfect de vară.


*Această rețetă nu conține gluten conform standardelor industriei

Ingrediente

  • migdale albite 200 g
  • sfeclă 200 g, decojite și tocate
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • otet de vin rosu 3 linguri (oțet spaniol învechit de bună calitate sau oțet de vin roșu de bună calitate cu un praf de zahăr)
  • sare de mare
  • ulei de măsline extra virgin
  • mentă cateva frunze, tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Pune migdalele într-un robot de bucătărie sau într-un lichid de lichid și amestecă până la o pudră. Continuați să amestecați migdalele până când amestecul începe să semene cu untul. Dacă mașina are probleme, adăugați puțină apă în acest moment. Amestecați până când amestecul devine o pastă netedă. Începeți să adăugați 400 ml apă, încet.

  • Pasul 2

    Când ați adăugat toată apa, adăugați sfecla roșie, usturoiul și oțetul și asezonați generos cu sare. Continuați să amestecați timp de încă un minut sau până când supa este netedă și mătăsoasă. Transferați supa într-o cană și lăsați-o la rece până este nevoie.

  • Pasul 3

    Serviți supa în boluri răcite cu un strop de ulei de măsline și mentă proaspăt tocată.

    nota bucătarului

    Puteti cumpara sfecla rosie gata gatita sau inveliti sfecla intreaga mica in folie si fripta la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de o ora sau pana se inmoaie. Se răcește și se decojește înainte de utilizare

Informatii nutritionale

  • Kcals 396
  • Gras 29.5g
  • Saturate 2.4g
  • Carbohidrați 8g
  • Zaharuri 6.2g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 14g
  • Sare 0,5g
.
#Ajo #blanco #sfeclă #roșie #și #migdale
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast