Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Baruri cu banane și caju

Baruri de cacao, banane, curmale și caju

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Aceste bare de cacao, banane, curmale și caju sunt foarte ușor de făcut și sunt perfecte ca gustare rapidă atunci când sunteți în deplasare. Faceți un lot mare și vor păstra până la 1 săptămână.


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Rețetă luată din Viața în echilibru de Donna Hay (18,99 GBP, Fourth Estate)

Ingrediente

  • praf de cacao crud 35g
  • datele 180g (aproximativ 10 curmale), tocate și fără sâmburi
  • ulei de nucă sau nucă de cocos 60ml
  • caju 240g
  • extract de vanilie 1 1/2 linguriță
  • banane 200g (aproximativ 3 banane), piure
  • fulgi de cocos pentru stropire

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz 3. Căptușiți o tablă pătrată de 20cm cu hârtie de copt.

  • Pasul 2

    Puneți cacao, curmale, ulei, caju, vanilie și banană într-un robot de bucătărie și blitz până se omogenizează. Se pune amestecul în forma pregătită, se întinde uniform și se presară nucă de cocos. Coaceți timp de 40 de minute sau până la atingere fermă. Se lasă să se răcească în tablă înainte de a le tăia în bare. Păstrați barele într-un recipient etanș la frigider timp de până la 1 săptămână.

Informatii nutritionale

  • Kcals 234
  • Gras 15g
  • Saturează 6.4g
  • Carbohidrați 17.8g
  • Zaharuri 13.6g
  • Fibră 2g
  • Proteină 5.7g
  • Sare 0,01g
.
#Baruri #cacao #banane #curmale #și #caju
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *