Skip to content

Tipul bucătăriei:

Bezele vegane pe o suprafață și într-un desert

Bezele vegane

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Pregătiți niște bezele vegane ușoare și crocante folosind apa cu saramură dintr-o cutie de năut (aka aquafaba) în loc de ouă. Aceste delicii fără lactate arată frumos pe o pavlova sau un tort.


Faceți aceste bezele vegane, apoi verificați produsele noastre de patiserie vegane, crêpe vegane, clătite vegane și înghețată vegană.

Ingrediente

  • Crema de nuca de cocos 200 ml, rece
  • fructe de padure congelate 300 g, amestecate cu 3 linguri de sirop de artar pentru a servi
  • Sirop din esență de arțar a servi

MERINGUE VEGANĂ

  • naut tavă de 400 g
  • crema de tartar ½ linguriță
  • zahăr pudră 115 g
  • extract de vanilie 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 110C/ventilator 90C/gaz ¼. Scurgeți lichidul de năut într-un castron (păstrați năutul pentru a face una dintre aceste rețete). Bateți saramura la viteză mare utilizând accesoriul pentru tel de pe un mixer cu suport sau folosind bătăi de mână electrice. Bateți aproximativ 5 minute, până devine foarte ușor și pufos. Ar fi trebuit să-și dubleze volumul.

    Adăugați crema de tartar, apoi adăugați zahărul pudră, câte 1 lingură, încorporând complet fiecare lingură înainte de a adăuga următoarea. Când a fost adăugat tot zahărul, amestecați vanilia și amestecați până obțineți vârfuri tari și lucioase. Transferați amestecul într-o pungă cu o duză simplă sau stea.

  • Pasul 2

    Puneți grămadă mici de bezea pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Coaceți timp de 2 ore și nu deschideți ușa în timp ce gătiți. Se lasa la racit in cuptor cu acesta oprit inca 2 ore, apoi se raceste complet. Depozitați într-un recipient etanș.

  • Pasul 3

    Pentru a servi, bateți crema de cocos până devine pufoasă și puneți-o cu lingura peste feluri mici de bezele. Terminați cu un strop de sos de fructe de pădure.

Informatii nutritionale

  • Kcals 150
  • Gras 5.1g
  • Saturate 4g
  • Carbohidrați 22g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 2.6g
#Bezele #vegane
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *