Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pâine scurtă vegană

Biscuiți vegetarieni de pâine scurtă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

 • face 36
 • Uşor

Urmați sfaturile experților de coacere de la Night Night Vegan pentru a vă asigura că primiți de fiecare dată biscuiți frumoși sfărâmiciți.


Încercați această pâine scurtă vegană delicioasă, apoi verificați cookie-urile noastre vegane, flapjacks-urile vegane, chiflele încrucișate vegane și chiflele vegane de scorțișoară.

Această rețetă vegană de pâine scurtă provine de la Richard Makin, alias Vegan școală de noapte. El spune: „Este important să folosiți bloc de copt (care este în mod natural vegan) pentru această rețetă. De obicei, o veți găsi cu produse de patiserie pre-laminate refrigerate în supermarketuri mai mari (majoritatea își fac propria marcă), unde este adesea etichetat „bloc de copt pentru biscuiți și produse de patiserie”. Este pe bază de plante și are un conținut scăzut de solid, ceea ce înseamnă că nu se va rumeni prea repede, ceea ce provoacă o pâine scurtă pătată, neuniformă. Evitați să folosiți unturi vegane de bună calitate pentru această rețetă, deoarece acestea nu vă vor oferi un rezultat la fel de bun. ”

După ce ați copt aceste biscuiți, încercați aici tortul cu ciocolată vegană al lui Richard.

Ingrediente

 • făină albă simplă 250g
 • zahăr glazură 75g
 • sare de mare fină o ciupitura
 • bloc de copt 175g, refrigerat (vezi notele bucătăriilor de mai sus)
 • zahăr pudră pentru stropire (opțional)

Metodă

 • Pasul 1

  Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz 4. Puneți făina, zahărul și sarea într-un castron. Tăiați blocul de copt în cuburi și adăugați-l în castron, aruncând cu făina. Lucrați cuburile în făină ciupind totul împreună și frecând ingredientele între vârfurile degetelor. Faceți acest lucru până când aveți un castron cu făină texturată cu nisip, fără bulgări mari – amestecul se va simți destul de uscat. Ridicați amestecul pe o suprafață de lucru și frământați-l pentru scurt timp până când formează doar o bilă mare de aluat.

 • Pasul 2

  Tocăm aluatul în două, înfășurăm fiecare bine și răcim la frigider timp de 20 de minute. Când sunteți gata să gătiți, întindeți aluatul la o grosime de 5 mm și tăiați-l cu ajutorul unui tăietor de 5-6 cm (alternativ, puteți tăia în degete sau pătrate cu un cuțit ascuțit).

 • Pasul 3

  Puneți rundele pe una sau două tăvi de copt tapetate cu hârtie de copt și înțepați suprafețele cu o furculiță. Presărați suprafețele cu puțin zahăr tos, dacă doriți. Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când sunt ușor aurii pe suprafețe. Se scoate din cuptor și se răcește pe un raft. Se lasă să se răcească complet înainte de a mânca.

.
#Biscuiți #vegetarieni #pâine #scurtă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *