Tipul bucătăriei:
Bol de burrito vegan
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de bol de burrito vegan oferă toate aromele mari pe care le-ai dori fără calorii
Faceți acest castron de burrito vegan, apoi verificați burritourile noastre vegane, burrito vegetariene, boluri de sushi vegane și gumbo vegan.
Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…
Ingrediente
- lămâie verde 1, plus felii de servit
- porumb dulce 100g, scurs
- fasole Pinto ½ tavă de 400 g, clătită și scursă
- ardei iute roșu 1, însămânțat și tăiat cubulețe
- ceapa rosie ½ mic, tocat fin
- avocado ½ mic
- varză tânără 75g, tulpini aruncate și mărunțite
- baby spanac 100 g, mărunțit
- ulei de masline
- ardei rosii prajiti 2 dintr-un borcan, tocate
- nuci caju 100 g
- pasta de chipotle 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Puneți nucile caju într-un castron și acoperiți cu apă rece. Se acopera cu folie alimentara si se lasa 2 ore sau peste noapte.
-
Pasul 2
Se strecoară nucile de caju printr-o sită și se pun într-un lichid puternic sau într-un blender. Adăugați 100 ml apă proaspătă și amestecați până la omogenizare. Mai adauga apa cate putin pentru a obtine consistenta de smantana dubla.
-
Pasul 3
Amesteca 4 linguri de crema de caju cu pasta de chipotle, 1 lingurita suc de lime si asezoneaza bine. (Puneți crema de caju rămasă într-un recipient, acoperiți și răciți. Va dura 3-4 zile, dar va trebui să o amestecați înapoi.)
-
Pasul 4
Aruncați porumbul dulce, fasolea pinto și cea mai mare parte din ardei iute și ceapa roșie cu 1 linguriță de suc de lime și asezonați. Se zdrobește avocado cu ardeiul și ceapa rămase și se condimentează, se stoarce în sucul de lime rămas.
-
Pasul 5
Se amestecă varza kale și spanacul cu ½ linguriță ulei până când toate frunzele sunt acoperite. Împărțiți între 2 boluri adânci. Puneți salsa de porumb dulce deasupra, cu o praf de avocado pasat și ardei roșu tocat. Stropiți peste dressing pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 323
- Gras 14.9g
- Saturate 2.8g
- Carbohidrați 30.2g
- Fibră 7.5g
- Proteină 13.3g
- Sare 0,9g