Skip to content

Vegetarian

Tipul bucătăriei:

Un bol alb umplut cu tăiței soba maro, edamame verde, țelină prăjită și semințe de susan negru

Boluri cu tăiței cu friptură Gochujang

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Aceste boluri vegane hrănitoare cu tăiței sunt pline de culoare și textură, de la țelină friptă gochujang și ridichi crocante până la fasole edamame strălucitoare


Pregătiți aceste boluri cu tăiței de țelină cu friptură gochujang, apoi verificați supa noastră de țelină, țelină coaptă cu sare, remoulade de țelină și mai multe rețete. Citiți, de asemenea, ghidul nostru despre ce este gochujang și de unde să-l cumpărați.

Ingrediente

  • sos de soia cu conținut redus de sare 1 lingura
  • ulei de susan ½ linguriță
  • gochujang 1 lingura
  • mirin 1 lingura
  • țelină ½ mare, sau 1 mic, decojit și tăiat în cuburi de 1 cm
  • fidea integrală, hrișcă sau orez brun 200 g
  • castravete 180 g, tăiate cubulețe
  • otet de orez 2 linguri
  • sirop de arțar sau miere care curge 2 lingurite
  • edamame 180g, albit sau decongelat
  • ridichi 100 g, tăiate cubulețe
  • ceapa verde 2, feliate
  • seminte de susan negre sau albe 1 lingura
  • coriandru și mentă un pumn de frunze, de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă soia, uleiul de susan, gochujang și mirinul într-un castron mic, apoi se toarnă peste țelină într-o tavă mică de copt. Se amestecă bine și se prăjește timp de 35-40 de minute până când țelina este lipicioasă și glazurată.

  • Pasul 2

    Când țelina este aproape gata, gătiți tăițeii urmând instrucțiunile de pe ambalaj, apoi clătiți sub apă rece. Pune castravetele intr-un castron si amesteca cu otetul si siropul de artar.

  • Pasul 3

    Adăugați tăițeii fierți în tava de copt și amestecați cu țelină și sosul gochujang. Adăugați 1-2 linguri de apă tocmai fiartă pentru a slăbi sosul și acoperiți tăițeii. Se amestecă bine până când totul se omogenizează și se combină.

  • Pasul 4

    Împărțiți tăițeii în boluri, acoperiți cu castraveți murați, edamame, ridichi și ceapă primăvară. Se împrăștie cu semințele de susan și ierburi pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 642
  • Gras 12.5g
  • Saturate 1.9g
  • Carbohidrați 99,4g
  • Zaharuri 18g
  • Fibră 18.6g
  • Proteină 23.5g
  • Sare 2g
#Boluri #tăiței #friptură #Gochujang
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *