Tipul bucătăriei:
Boluri de Buddha cu muguri mărunțiți și sfeclă
- servește 4 persoane
- Uşor
Bolurile de Buddha sunt porțiuni generoase de ingrediente bune pentru tine îngrămădite într-un castron ca o salată sănătoasă, dar plină. Sunt echilibrate în cereale, proteine, legume și carbohidrați, așa că alegeți ceea ce vă place și obțineți umplutură! Gândiți-vă la acest lucru ca la un bol de smoothie sărat: totul este despre acele topping-uri!
Faceți aceste boluri de Buddha cu muguri mărunțiți, apoi verificați-ne Varza de Bruxelles cu slănină și castane, muguri cu ghimbir și portocală, muguri prăjiți și altele Rețete de varză de Bruxelles.
Ingrediente
- ulei de masline
- lămâie 1, zestrat și suc
- Dijon sau muștar integral 1 lingură
- quinoa gătită sau cuscus 400g
- coriandru și mentă o mână din fiecare, tocată
- morcovi 2, curățate și mărunțite
- pinto, fasole borlotti sau naut 400g tablă, clătită și scursă
- varză de Bruxelles 12, tăiate și tăiate mărunt
- sfeclă roșie gătită 2, în cuburi
- ardei roșii 2, însămânțate și tăiate cubulețe
- semințe de floarea-soarelui sau de dovleac 2 linguri, prăjite
Metodă
-
Pasul 1
Bateți 1 lingură de ulei, coaja de lămâie și suc, muștar și condimentați bine. Aruncați jumătate din dressing cu quinoa gătită și ierburile tocate. Împărțiți între patru boluri. Completați cu morcovul, fasolea, lăstarii, sfecla roșie și piperul în grămezi deasupra quinoa. Se pune lingura peste pansamentul rămas și se împrăștie cu semințele pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 428
- Gras 10.9g
- Saturează 1.5g
- Carbohidrați 57,8g
- Zaharuri 11.8g
- Fibră 13.9g
- Proteină 17.9g
- Sare 0,3g