Skip to content

Tipul bucătăriei:

Broccoli mov încolțit în stil chinezesc cu tofu

Broccoli mov încolțit în stil chinezesc cu tofu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de broccoli mov cu tofu în stil chinezesc este ușoară, vegană și are sub 500 de calorii


Încercați acest fel de mâncare cu broccoli mov încolțit în stil chinezesc, apoi verificați broccoli mov în sos de stridii și mai multe rețete de broccoli violet.

Ingrediente

  • tofu ferm 200 g, tăiate felii și uscate pe hârtie de bucătărie
  • ulei pentru prăjit
  • broccoli mov încolțit 300 g, tăiate în bucăți mici
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ceapa verde 2, feliate fin
  • vin de orez 3 linguri
  • sos de soia 1 lingura
  • sos de usturoi chilli (Am folosit Lee Kum Kee) 2 linguri
  • stoc de legume 3 linguri
  • ulei de susan a termina
  • orez înăbușit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Asigurați-vă că tofu este foarte uscat și asezonați-l bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Încălziți un strop de ulei într-un wok și prăjiți tofu până se rumenește peste tot, răsturnați-l pe hârtie de bucătărie pentru a se scurge. Scoateți cea mai mare parte din ulei din tigaie și adăugați broccoli, amestecați și prăjiți până când tulpinile sunt doar fragede.

  • Pasul 2

    Adăugați ghimbirul, usturoiul și ceapa primăvară și gătiți timp de un minut apoi adăugați vinul de orez, sosul de soia, sosul de usturoi și ardei iute și bulionați totul împreună, adăugați mai mult bulion dacă este necesar. Sosul trebuie sa fie lucios si destul de gros cand este gata. Adăugați tofu și amestecați împreună, stropiți cu ulei de susan. Serviți cu orez aburit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 421
  • Gras 26.5g
  • Saturate 3.9g
  • Carbohidrați 15.4g
  • Fibră 11.4g
  • Proteină 24.4g
  • Sare 2.3g
.
#Broccoli #mov #încolțit #în #stil #chinezesc #tofu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *