Tipul bucătăriei:

Broccoli și conopidă la grătar cu harissa
- servește 4 ca o parte
- Uşor
Această rețetă de broccoli și conopidă la grătar cu harissa vine de la Le Bab din Londra și este o garnitură excelentă de legume
Ingrediente
- brocoli ½ cap
- conopidă ½ cap
- harissa 5 linguri
- nuci de pin prajite o mână mică de servit
- ulei de măsline extra virgin
Metodă
-
Pasul 1
Separați broccoli și conopida în buchețe și feliați în medalioane de 1 cm grosime. Asezonați cu sare și grătar la foc mediu pe grătar sau sub grătar, până se carbonizează frumos și se gătește bine, păstrând în același timp un crocant bun, aproximativ 8-10 minute. Se amestecă cu harissa, se presară peste nuci de pin și deasupra se stropește puțin ulei de măsline.
Informatii nutritionale
- Kcals 88
- Gras 3.4g
- Saturate 0,5g
- Carbohidrați 6.7g
- Fibră 4.8g
- Proteină 5.4g
- Sare 0,3g
#Broccoli #și #conopidă #grătar #harissa