Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Salată de broccoli și conopidă Reciope cu Harissa

Broccoli și conopidă la grătar cu harissa

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca o parte
  • Uşor

Această rețetă de broccoli și conopidă la grătar cu harissa vine de la Le Bab din Londra și este o garnitură excelentă de legume


Ingrediente

  • brocoli ½ cap
  • conopidă ½ cap
  • harissa 5 linguri
  • nuci de pin prajite o mână mică de servit
  • ulei de măsline extra virgin

Metodă

  • Pasul 1

    Separați broccoli și conopida în buchețe și feliați în medalioane de 1 cm grosime. Asezonați cu sare și grătar la foc mediu pe grătar sau sub grătar, până se carbonizează frumos și se gătește bine, păstrând în același timp un crocant bun, aproximativ 8-10 minute. Se amestecă cu harissa, se presară peste nuci de pin și deasupra se stropește puțin ulei de măsline.

Informatii nutritionale

  • Kcals 88
  • Gras 3.4g
  • Saturate 0,5g
  • Carbohidrați 6.7g
  • Fibră 4.8g
  • Proteină 5.4g
  • Sare 0,3g
.
#Broccoli #și #conopidă #grătar #harissa
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast