Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Vegan Yorkshire Puddings

Budinci Vegan Yorkshire

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 5
  • Uşor

A durat doi ani pentru a perfecționa această rețetă magică de budincă yorkshire vegană. Veți avea nevoie de grâu de făină și aquafaba (intră năuturile în conserve de apă) pentru a face aceste frumuseți de aur


Faceți aceste budinci vegane din Yorkshire, apoi verificați budincile noastre clasice din Yorkshire, împachetările cu budincă din Yorkshire, budinca Yorkshire din Cumberland și mai multe rețete de cină friptă.

Pentru mai multe opțiuni gratuite, consultați wellington-ul nostru vegan, friptura cu nuci vegane și plăcinta de cioban vegan.

Această rețetă vine de la expertul vegan Richard Makin, cunoscut și ca Night Night Vegan. Consultați aici ghidul său expert pentru gătit cu ingrediente vegane.

Richard spune: Această rețetă a trecut de doi ani. Fiind un flăcău din nord, yorkshire-urile au fost unul dintre primele lucruri pentru care am dorit cu adevărat după ce am ales să urmez o dietă pe bază de plante. Atât făina de gram, cât și aquafaba sunt bogate în proteine, la fel ca albușurile de ou, ceea ce ajută cu adevărat aluatul să se țină de acele bule de aer atât de importante. Kala namak (pe care îl puteți găsi la supermarketurile asiatice și online) conferă aluatului o aromă plăcută și subțire de ouă. ”

Ingrediente

  • ulei de floarea soarelui 7½ linguriță
  • făină auto-crescătoare 40g
  • gram de făină 40g
  • faina de porumb 40g
  • praf de copt ½ linguriță
  • gumă xantan ½ linguriță
  • kala namak (sare neagră) Sp linguriță
  • sare de mare fină o ciupitura
  • aquafaba 205g (apa de înmuiere din 1-1 ½ cutii de naut)

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 240 ° C / ventilator 220 ° C / gaz 9. Puneți 1½ linguriță de ulei în fiecare dintre cele cinci găuri ale unei cutii de briose adânci cu șase găuri. Rotiți cutia pentru a vă asigura că părțile laterale ale fiecarei găuri sunt unse. Puneți pe o foaie de copt metalică robustă și în partea superioară a cuptorului timp de 15 minute.

  • Pasul 2

    Puneți toate ingredientele rămase într-un blender de mare viteză împreună cu 125 ml de apă. Se amestecă până se omogenizează complet.

  • Pasul 3

    După 15 minute, scoateți cu atenție tablă și foaia de copt din cuptor. Lucrând rapid, turnați aluatul într-un curent subțire și constant, umplând uniform cele cinci găuri (turnați aluatul într-o mișcare circulară pe părțile laterale ale găurilor – acesta captează puțin puț de ulei în centru care ajută la formarea găurii în mijlocul). Întoarceți rapid cutia la cuptor.

  • Pasul 4

    Coaceți 20 de minute, apoi scoateți forma din cuptor. Scoateți cu grijă fiecare budincă și puneți-o pe o tavă de copt separată. Puneți yorkshire-urile la cuptor pentru încă 5 minute pentru a fi clare. Scoateți din cuptor și stați 5 minute (aceasta va lăsa aburul să se evapore, rezultând o budincă mai crocantă). Serviți cu friptura, vegana și sosul dvs. preferat, dacă doriți.

.
#Budinci #Vegan #Yorkshire
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *