Skip to content

Tipul bucătăriei:

Burgers de fasole vegană: Burgeri de fasole neagră Cajun cu salată fără lactate

Burgeri vegani Cajun cu fasole fără lapte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Acești burgeri de fasole cajun rapid și ușor sunt felul de mâncare perfect pentru o masă vegană fără carne. Pline de legume și multă aromă, acești burgeri sunt super sănătoși. Serviți cu aluat fără lactate și aveți o masă perfectă pentru 4 persoane


Faceți acești burgeri vegani de fasole Cajun pentru o opțiune rapidă de grătar vegetarian sau încercați mai multe rețete de burgeri vegani, cum ar fi clasicul nostru burger vegan de fasole neagră.

Pentru mai multe opțiuni fără carne, încercați burger-ul nostru de casă falafel burger, burgerul vegan cu fasole neagră și alte rețete de burgeri vegetarieni.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • piper verde 1/2, cubulete mărunt
  • ceapă 1/2, cubulete mărunt
  • usturoi 1 cuișor, tocat mărunt
  • boia afumată 1 linguriță
  • chimen măcinat 1 linguriță
  • granule de usturoi 1 linguriță
  • praf de ardei iute 1/2 linguriță
  • fasole neagra 1 tablă, scursă și clătită
  • făină simplă 75g
  • patrunjel cu frunze plate tocat mărunt pentru a face 1 lingură
  • chifle ciabatta a servi
  • rachetă o mână, de servit

CEAPĂ MĂRITĂ

  • cepe roșii 1/2, feliat în inele subțiri
  • otet de vin alb 1 lingură

SLAW

  • tofu mătăsos 50g
  • mustar Dijon 1 linguriță
  • otet de vin alb 2 lingurițe
  • varza alba 1/4, feliat fin
  • morcov 1, mărunțită

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți o tigaie la foc mediu cu 2 lingurițe de ulei de măsline și prăjiți ceapa, ardeiul verde și usturoiul timp de 5-10 minute până când devin translucide.

  • Pasul 2

    Adăugați condimentele și fierbeți încă 2 minute, apoi lăsați să se răcească.

  • Pasul 3

    Puneți fasolea neagră într-un robot de bucătărie și pulsați până când aveți o piure dură și groasă.

  • Pasul 4

    Puneți amestecul de ceapă și condimente, făină și pătrunjel într-un castron și amestecați printre fasole. Adăugați 1 lingură de apă dacă pare uscată.

  • Pasul 5

    Se formează în 4 torturi, se acoperă și se răcește.

  • Pasul 6

    Adăugați ceapa roșie într-un castron cu oțetul de vin alb și condimentați.

  • Pasul 7

    Pentru slaw, blitz tofu de mătase, muștar și oțet de vin alb cu 2 linguri de apă și condiment.

  • Pasul 8

    Puneți varza și morcovul într-un castron și amestecați prin dressing.

  • Pasul 9

    Încălziți o tigaie la foc mediu cu puțin ulei de măsline și prăjiți burgerii timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când sunt crocante.

  • Pasul 10

    Serviți burgerii în chifle, cu slaw îngrămădit deasupra, niște rachete și ceapa murată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 445
  • Gras 6.5g
  • Saturează 0,9g
  • Carbohidrați 72.7g
  • Zaharuri 8.9g
  • Fibră 11.7g
  • Proteină 18g
  • Sare 1.3g
.
#Burgeri #vegani #Cajun #fasole #fără #lapte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *