Tipul bucătăriei:
Cartofi noi și tarhon
- servește 2
- Uşor
Încercați această garnitură vibrantă cu spuduri aurii prăjite, ridichi crocante, rachetă piperată și spanac pentru bebeluși din 26 de cereale din Covent Garden
Citiți recenzia noastră despre 26 de cereale de aici …
Ingrediente
- cartofi noi 250g, înjumătățit
- ulei de masline
- usturoi 1 cuișor, tocat mărunt
- ridichi o mână, ras subțire cu o mandolină
- rachetă o mână
ÎMBRĂCĂMânt TARRAGONIC
- rachetă 20g
- copil spanac 20g
- mustar Dijon 1 linguriță
- capere 2 lingurițe
- tarhon ½ o grămadă
- suc de lămâie 1 lingură
- ulei de masline 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Aruncați cartofii noi cu puțin ulei de măsline, usturoiul și condimentați într-o formă de copt. Prajiti 20-30 de minute sau pana devin aurii si crocante.
-
Pasul 2
Pentru a face dressingul cu tarhon, puneți toate ingredientele și 1 lingură de apă într-un blender sau robot de bucătărie. Whis până se omogenizează – ar trebui să fie bogat, de culoare verde și gros. Condimentează și mai adaugă puțin suc de lămâie, dacă are nevoie de el.
-
Pasul 3
Acoperiți baza a două farfurii cu pansamentul. Împărțiți cartofii între ei și acoperiți cu ridichi, frunze de rachetă și un strop ușor de ulei de măsline.
Informatii nutritionale
- Kcals 255
- Gras 17.3g
- Saturează 2.5g
- Carbohidrați 18.9g
- Zaharuri 2.3g
- Fibră 3.3g
- Proteină 4.3g
- Sare 0,6g