Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de salată de cartofi tarhon

Cartofi noi și tarhon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

Încercați această garnitură vibrantă cu spuduri aurii prăjite, ridichi crocante, rachetă piperată și spanac pentru bebeluși din 26 de cereale din Covent Garden


Citiți recenzia noastră despre 26 de cereale de aici …

Ingrediente

  • cartofi noi 250g, înjumătățit
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișor, tocat mărunt
  • ridichi o mână, ras subțire cu o mandolină
  • rachetă o mână

ÎMBRĂCĂMânt TARRAGONIC

  • rachetă 20g
  • copil spanac 20g
  • mustar Dijon 1 linguriță
  • capere 2 lingurițe
  • tarhon ½ o grămadă
  • suc de lămâie 1 lingură
  • ulei de masline 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Aruncați cartofii noi cu puțin ulei de măsline, usturoiul și condimentați într-o formă de copt. Prajiti 20-30 de minute sau pana devin aurii si crocante.

  • Pasul 2

    Pentru a face dressingul cu tarhon, puneți toate ingredientele și 1 lingură de apă într-un blender sau robot de bucătărie. Whis până se omogenizează – ar trebui să fie bogat, de culoare verde și gros. Condimentează și mai adaugă puțin suc de lămâie, dacă are nevoie de el.

  • Pasul 3

    Acoperiți baza a două farfurii cu pansamentul. Împărțiți cartofii între ei și acoperiți cu ridichi, frunze de rachetă și un strop ușor de ulei de măsline.

Informatii nutritionale

  • Kcals 255
  • Gras 17.3g
  • Saturează 2.5g
  • Carbohidrați 18.9g
  • Zaharuri 2.3g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 4.3g
  • Sare 0,6g
.
#Cartofi #noi #și #tarhon
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast