Skip to content

Tipul bucătăriei:

Castraveti castraveti

Castraveti castraveti

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Prin „smacking” castraveții din această garnitură din Sichuan, creați suprafețe mai aspre – cu atât mai bine pentru a absorbi murătura zingy


Adăugați acest fel de castravete la o sărbătoare din Sichuan cu tofu mapo și găluște în bulion fierbinte și acru.

Ingrediente

  • castravete 1
  • sare de mare fină 1 lingură
  • usturoi 3 cuișoare, tocate mărunt
  • otet de orez 4 linguri
  • zahăr pudră 2 linguri
  • Chiu Chow Chilli Oil 1 lingura (vezi notele bucatarului)

Metodă

  • Pasul 1

    Pune castravetele pe o tocătoare și folosește un sucitor curat pentru a bate castravetele până când se înmoaie și se desparte pe alocuri. Tăiați castravetele în sferturi pe lungime, apoi în bucăți groase de mușcătură. Bătați într-un castron, presărați cu sare, apoi vărsați într-o strecurătoare suspendată peste un castron. Se lasă la sare 1 oră în frigider.

  • Pasul 2

    Între timp, puneți usturoiul, oțetul de orez și zahărul tos într-un castron și bateți-le. Se răcește în timp ce castravetele sare.

  • Pasul 3

    Rulați castravetele sub apă rece curgând ușor, apoi scurgeți-l foarte bine. Bătați într-un castron și adăugați dressingul și uleiul de ardei iute. Puteți mânca imediat, dar se vor îmbunătăți cu cât rămân mai mult.

Informatii nutritionale

  • Kcals 106
  • Gras 2.6g
  • Saturează 0,3g
  • Carbohidrați 19g
  • Zaharuri 16.1g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 1.3g
  • Sare 3.9g
.
#Castraveti #castraveti
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *