Tipul bucătăriei:

Rețetă de brânză cu ciocolată vegană ușoară

Cheesecake vegan cu ciocolata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 8
  • Uşor

Completați o bază de biscuiți Oreo fudgy cu tofu mătăsos și ciocolată neagră pentru o brânză bogată, pe bază de plante. acest tort de brânză vegan ușor de ciocolată face un desert de cină indulgent.


Faceți această prăjitură de brânză vegană decadentă, apoi verificați budinca noastră de toffee vegan, crumble de mere vegane, brownies vegani, cupcakes vegani cu ciocolată și mai multe rețete de tort vegan.

Această rețetă vine de la expertul vegan Richard Makin, cunoscut și ca Night Night Vegan. Consultați aici ghidul său expert pentru gătit cu ingrediente vegane. Încercați apoi rețeta noastră clasică de brânză cu vanilie.

Richard spune: Brânza moale vegană este mult mai accesibilă în zilele noastre, dar consider că de multe ori are prea multă aromă sărată și brânză pentru a fi compatibilă cu o rețetă de brânză. Ca atare, am fost hotărât să fac această rețetă fără ajutorul oricărei creme de brânză vegană cumpărate în magazin. În schimb, această rețetă folosește tofu mătăsos pentru textura cremoasă, mătăsoasă și suc de lămâie pentru tangul strălucitor. Asigurați-vă că utilizați un ulei de nucă de cocos care este „dezodorizat” sau „rafinat” pentru a evita orice aromă nedorită de nucă de cocos. ”

Ingrediente

BAZA

  • Oreos Pachet de 154g
  • untul vegan sau margarina 30g, topit

UMPLEREA CIOCOLATEI

  • ciocolata neagra 340g (majoritatea ciocolatei de peste 60% cacao nu conține lapte, dar asigurați-vă că verificați eticheta), tocat
  • ulei de cocos dezodorizat 60ml
  • tofu de mătase extra-ferm 350g
  • zahăr glazură 4 linguri, cernute
  • suc de lămâie 2 lingurițe
  • lapte de plante 200 ml
  • pudră de cacao 2 linguri
  • fulgi de sare de mare o ciupitura

Metodă

  • Pasul 1

    Căptușește baza și părțile laterale ale unei forme adânci de tort de 20 cm.

  • Pasul 2

    Pentru a face baza, zdrobiți aproximativ Oreos într-un robot de bucătărie sau punând într-o pungă sandwich și zdrobind cu un sucitor. Bătați într-un castron, adăugați untul topit și amestecați. Acoperiți baza formei de tort pregătită cu amestecul Oreo, apăsând pentru a compacta. Se răcește cel puțin 30 de minute.

  • Pasul 3

    Pentru umplutură, topiți ciocolata și uleiul de cocos într-un vas rezistent la căldură peste o tigaie cu apă care fierbe ușor, amestecând frecvent.

  • Pasul 4

    În timp ce ciocolata se topește, puneți tofu de mătase, zahărul, sucul de lămâie, laptele de plantă și praful de cacao într-un blender de mare viteză și bateți până se omogenizează complet. Adăugați amestecul de ciocolată topită în blender și amestecați din nou.

  • Pasul 5

    Se toarnă amestecul de umplere deasupra bazei Oreo răcite și se răcește timp de cel puțin 3 ore. Odată setate, presărați cu câțiva fulgi de sare de mare înainte de a le felia și servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 496
  • Gras 33.9g
  • Saturează 1.1g
  • Carbohidrați 35,8g
  • Zaharuri 25.5g
  • Fibră 5.9g
  • Proteină 8.9g
  • Sare 0,4g
.
#Cheesecake #vegan #ciocolata
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast