Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de chilli cu dovlecei cu quinoa

Chilli de dovlecei cu quinoa

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Dacă îți place chilli și ai căutat o versiune vegetariană grozavă, aceasta este rețeta pentru tine. Dovleceii sunt amestecați cu quinoa, roșii și fasole pentru a face o masă rapidă și satisfăcătoare.


Încercați acest chilli ușor de dovleac, apoi verificați ardeiul nostru vegan, plăcintă vegană cu dovlecei, rețete vegane de musaca și curry vegan.

Ingrediente

  • ceapă 1 mare, tocat fin
  • catei de usturoi 2, zdrobit
  • ulei de masline
  • pudră blândă de ardei iute 1 lingura (Schwartz face unul bun cu adaos de chimen, oregano si usturoi)
  • dovleac 1, curățată și tăiată cubulețe
  • Quinoa 100 g, înmuiat în apă rece timp de 10 minute (disponibil la magazinele naturiste și unele supermarketuri)
  • roșii feliate 2 cutii de 400 g
  • boabe de fasole roșie tavă de 400 g
  • coriandru un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Se caleste ceapa si usturoiul in 1 lingura ulei de masline pana se inmoaie (aproximativ 7 minute). Adaugati praful de chilli, gatiti un minut apoi adaugati dovleceii, quinoa si rosiile.

  • Pasul 2

    Se fierbe timp de 10-15 minute până când dovleceii și quinoa sunt fragezi și sosul s-a îngroșat. Adăugați fasolea și încălziți. Se amestecă coriandru și se servește în boluri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 306
  • Gras 5.6g
  • Saturate 0,7g
  • Carbohidrați 53.4g
  • Fibră 10.1g
  • Proteină 13.9g
  • Sare 1.2g
#Chilli #dovlecei #quinoa
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *