Tipul bucătăriei:
Chutney de usturoi cu ardei iute
- servește 4 persoane
- Uşor
Cel mai bun lucru cu care să serviți acest chutney de tamarind este formatul ragda al lui Maunika Gowardhan (torturi de cartofi cu ghimbir și ardei iute)
Încercați chutney-ul de usturoi cu ardei iute de Maunika Gowardhan în rețeta ei de pattice ragda, apoi verificați mai multe rețete indiene.
Ingrediente
- usturoi 14 cuișoare, tocate aproximativ
- kashmiri sau pudră de ardei iute roșu ușor 2 lingurițe îngrămădite
- lămâie verde 1, suc
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați toate ingredientele cu puțin condiment într-un robot de bucătărie sau folosind un pistil și mortar. Acest lucru va face mai mult decât veți avea nevoie, dar va păstra la frigider timp de 1 săptămână.
#Chutney #usturoi #ardei #iute