Tipul bucătăriei:
Ciuperci portobello umplute
- servește 2
- Uşor
Aceste ciuperci umplute cu vegane funcționează bine și ca burgeri simpli și rapizi; puneți-le în chifle cu hummus, frunze de salată și ardei roșu prăjiți
Încercați aceste ciuperci delicioase vegane umplute, apoi verificați ciupercile noastre umplute cu herby, ciupercile umplute cu usturoi și usturoi și ciupercile umplute cu brânză.
Ingrediente
- ciuperci portobello 4 foarte mari, tulpini îndepărtate și tocate
- spray cu ulei de măsline
- ceapă 1, tocat mărunt
- ciuperci (orice fel) 50g, tocat
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- boia afumată 1 linguriță
- frunze de cimbru 1 linguriță
- pâine prăjită de o zi 30g, fărâmițate până la pesmet
- nuci 50g, prăjite și tocate
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți grătarul până la mediu. Stropiți portobellos-urile cu puțin ulei pe fiecare parte (păstrați tulpinile tocate pentru mai târziu), condimentați bine și grătiți 5 minute pe ambele părți până se înmoaie.
-
Pasul 2
Încălziți încă un spray de ulei într-o tigaie și prăjiți ceapa până se înmoaie. Adăugați ciupercile tocate, plus tulpinile de portobello tocate, adăugați un praf de sare și prăjiți până când ciupercile sunt ușor aurii.
-
Pasul 3
Adăugați usturoiul, boia afumată și cimbru timp de un minut, apoi amestecați pesmetul și nucile timp de 1 minut.
-
Pasul 4
Puneți amestecul în mijlocul ciupercilor și împachetați-l pentru a umple cavitățile. Grill din nou, pentru încă 5 minute.
-
Pasul 5
Se servește cu legume prăjite sau câteva legume.
Informatii nutritionale
- Kcals 306
- Gras 18.8g
- Saturează 2.2g
- Carbohidrați 19.4g
- Zaharuri 9.8g
- Fibră 6.2g
- Proteină 11.4g
- Sare 0,2g