Tipul bucătăriei:
Conopida și curry de naut
- servește 4 persoane
- Uşor
Ai o cutie de naut în dulapul tău de depozitare? Adăugați-le la acest curry cauli vegan bogat în proteine pentru o masă hrănitoare în timpul săptămânii
Încercați acest curry de conopidă și naut, apoi verificați mai multe dintre rețetele noastre de curry de naut, cum ar fi chana masala, saag chana masala și spanac, naut și curry de cartofi.
Pentru mai multe opțiuni vegetale, încercați curry vegetarian, ardei iute vegetarian, paella vegetariană si altul rețete vegetariene.
Ingrediente
- conopidă 1, rupt în mici flori
- ceapă 1 mare, tocată aproximativ
- ghimbir Bucată de 4cm, curățată și tocată grosier
- usturoi 2 cuișoare, tocate grosier
- ulei de arahide 2 linguri
- pudra de curry madras 1 lingură
- semințe de muștar negru 2 lingurițe
- semințe de chimen 2 lingurițe
- turmeric măcinat 1 linguriță
- lapte de nucă de cocos 400g tablă
- stoc de legume 200 ml
- năut 400g tablă, scursă
- coriandru o mână de frunze, pentru a servi
- orez basmati și pâine naan a servi
Metodă
-
Pasul 1
Aduceți o tigaie cu apă sărată la fierbere. Blanch conopida timp de 3 minute. Se scurge și se lasă în timp ce faceți baza de curry.
-
Pasul 2
Puneți ceapa, ghimbirul, usturoiul și 4 linguri de apă într-un mic robot de bucătărie sau într-un blender electric și amestecați într-un piure.
-
Pasul 3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, largă și cu capac. Adăugați piureul de ceapă și prăjiți ușor până ușor și toată apa s-a evaporat. Adăugați condimentele și prăjiți-le 2 minute până se parfumează. Se amestecă laptele de cocos și supa, apoi se acoperă și se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă conopida și nautul și se fierbe fără capac timp de 10-15 minute sau până când conopida este cu adevărat fragedă. Se amestecă coriandrul și se servește cu orez și naans, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 392
- Gras 26.7g
- Saturează 16.3g
- Carbohidrați 23.2g
- Zaharuri 9.5g
- Fibră 9g
- Proteină 10.3g
- Sare 0,2g