Tipul bucătăriei:

Rețetă Vegan Thai Curry Roșu

Curry roșu thailandez vegan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Potriviți pasta de curry vegan cumpărată de la magazin, cu o mulțime de ghimbir proaspăt, mâncare, ardei roșu și Quorn pentru a face un curry roșu thailandez delicios fără carne.


Faceți acest curry roșu vegan thailandez pentru o cină reconfortantă, apoi consultați mai multe rețete de curry vegan, cum ar fi curryul nostru vegan thailandez verde rapid.

Pentru mai multe opțiuni vegetale, consultați curry vegetarian, ardei iute vegetarian, paella vegetariană si altul rețete vegetariene.

Ingrediente

  • ulei vegetal 1 lingură
  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, rasă
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • pasta de curry roșu vegan thai (am folosit Thai Taste) 4 linguri
  • lapte de nucă de cocos 400g tablă
  • Piese în stil Quorn Chicken Pungă de 500g
  • frunze de tei kaffir 4 (opțional)
  • ardei rosu 1, feliat
  • mangetout o mână
  • lămâie verde 1, suc
  • sos de soia 1 lingură
  • coriandru o mână de frunze
  • Busuioc thailandez o mână de frunze
  • orez a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și prăjiți ușor usturoiul, ghimbirul și pasta de curry timp de 5 minute. Se toarnă laptele de nucă de cocos și se adaugă bucățile Quorn congelate și frunzele de tei din kaffir, dacă se utilizează, și se fierbe ușor timp de 10 minute. Includeți ardeiul roșu, mangetout și 50ml de apă și fierbeți timp de 2-3 minute până când legumele sunt doar fierte. Condimentați cu suc de lămâie și sos de soia, apoi acoperiți cu frunzele de coriandru și busuioc thai și serviți cu orez, dacă doriți.

.
#Curry #roșu #thailandez #vegan
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast