Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

dovlecei marinati cu lamaie si menta

Dovlecei marinati cu lamaie si menta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Aceste dovlecei la grătar sunt un fel de mâncare de vară minunat pe care să îl luați alături de masa dvs. de la jumătatea săptămânii


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ulei de masline
  • lămâi 2, zestrat și suc
  • usturoi 2 cuișoare, vânătăi
  • sare de mare
  • pui de dovlecei 16, înjumătățit pe lungime
  • mentă o grămadă mică, mărunțită

Metodă

  • Pasul 1

    Bateți 4 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie, coaja și cățele de usturoi zdrobite.

  • Pasul 2

    Se condimentează cu sare și se toarnă în fundul unui vas de copt mare.

  • Pasul 3

    Aruncați dovleceii cu puțin mai mult ulei. Încălziți o plită la mare. Adăugați dovleceii cu partea tăiată în jos și plătiți-le timp de 4-5 minute până când sunt la grătar.

  • Pasul 4

    Întoarceți și plătiți încă câteva minute, apoi așezați-le cu tăiatul în marinată.

  • Pasul 5

    Repetați până când ați pus la grătar toate dovleceii. Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 1 oră.

  • Pasul 6

    Pentru a servi, puneți dovleceii pe un platou, lingurați peste o parte din marinată și presărați cu mentă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 138
  • Gras 14g
  • Saturează 2g
  • Carbohidrați 1.5g
  • Zaharuri 0,8g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 1.2g
  • Sare 0,4g
.
#Dovlecei #marinati #lamaie #menta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *