Tipul bucătăriei:
Faceți-vă propriul lapte de migdale
- face aproximativ 500ml
- Uşor
Această alternativă super-ușoară de lapte este excelentă pentru a stropi peste cereale sau pentru a adăuga la ceaiul sau cafeaua de dimineață. Pentru a-l menține vegan, folosiți sirop de arțar ca îndulcitor
Pentru a vă face propriul lapte de migdale, veți avea nevoie de:
- O foaie de muselină de strecurat. 3,75 GBP, Amazon. Când strecurați prin muselină sau pânză de brânză este mai ușor să o faceți în serii.
- O cană de 1l pyrex pentru măsurarea apei. 13,78 GBP, Amazon
- Un blender pentru a blitz orezul. 54,99 GBP, Amazon
Ingrediente
- migdale albite 250g
- sirop de arțar sau miere 1 linguriță
Metodă
-
Pasul 1
Înmuiați migdalele albite în apă peste noapte. Scurgeți, apoi blitz cu 500 ml apă și sirop de arțar sau miere într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Se strecoară prin muselină sau pânză de brânză (poate doriți să faceți acest lucru de două ori), aruncând piureul. Gustă laptele de migdale și adaugă mai mult sirop dacă preferi o băutură mai dulce sau adaugă mai multă apă dacă preferi o consistență mai subțire. Agitați sau amestecați înainte de a bea.
Informatii nutritionale
- Kcals 35
- Gras 2.8g
- Saturează 0,2g
- Carbohidrați 1.3g
- Zaharuri 1.1g
- Fibră 0,2g
- Proteină 1.3g
#Facețivă #propriul #lapte #migdale