Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de tăiței Soba cu broccoli și arahide

Fidea cu broccoli și alune soba

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 3
  • Uşor

Această rețetă pentru broccoli și tăiței soba de arahide este foarte ușor de făcut și gata în 20 de minute sau mai puțin. Verdele proaspete sunt o combinație excelentă cu tăiței, în timp ce arahidele prăjite adaugă o textură crocantă vasului


Ingrediente

  • taitei soba 150g
  • ulei de susan 1/2 linguriță
  • Tenderstem® sau germinarea violet
  • brocoli 300g
  • fasole edamame 100g
  • unt de arahide neted 2 linguri
  • sos de soia 1 lingură
  • otet de orez 1 lingură
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1/2 cuișor, zdrobit
  • lămâie verde 1, suc, plus pene de servit
  • ceapa verde 3, feliate
  • coriandru buchet mic, tocat
  • arahide prăjite sărate tocat pentru a face 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti taiteii in apa clocotita, sarata, timp de 4 minute, pana se inmoaie. Se scurge și se clătește bine în apă rece, apoi se scurg din nou și se aruncă cu uleiul de susan în sită și se lasă.

  • Pasul 2

    Spălați Tenderstem® timp de 2-3 minute până când devine verde vibrant și încă mai mușcă, adăugând edamame în ultimele 30 de secunde. Se reîmprospătează în apă rece, apoi se scurg bine.

  • Pasul 3

    Bateți untul de arahide, sosul de soia, oțetul, ghimbirul, usturoiul și sucul de lămâie cu un strop de apă clocotită pentru a face un dressing.

  • Pasul 4

    Tăiați Tenderstem® în bucăți de mușcătură și adăugați într-un castron cu tăiței, edamame, ceapă de primăvară, coriandru și dressing. Aruncă bine. Se servește împrăștiat cu alunele tocate, cu pene de tei pentru a le stoarce.

Informatii nutritionale

  • Kcals 383
  • Gras 14.1g
  • Saturează 2.8g
  • Carbohidrați 41.6g
  • Zaharuri 5.9g
  • Fibră 8.8g
  • Proteină 18g
  • Sare 1.6g
.
#Fidea #broccoli #și #alune #soba
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *