Tipul bucătăriei:
Fripturi vegetale cu sare curry
- servește 4 ca gustare
- Uşor
Folosește-ți toate cojile de legume, precum și orice legume rămase și folosește-le pentru a face aceste chipsuri epice cu un condiment curry ușor
Frecați și spălați bine legumele înainte de a le curăța.
Ingrediente
- coji și legume rămase 800g, curățați (cartofii, păstârnacul și morcovii funcționează bine, inclusiv piei)
- ulei de masline 3 linguri
SARE CURRY
- fulgi de sare de mare ½ linguriță
- turmeric măcinat Sp linguriță
- chimen măcinat ½ linguriță
- coriandru ½ linguriță
- pudră de ardei iute ½ linguriță
- zahăr pudră Sp linguriță
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170 / gaz 5. Încingeți cojile într-un castron și aruncați cu puțin condiment și uleiul de măsline. Împărțiți între două tăvi mari antiaderente, apoi gătiți timp de 20-25 de minute, aruncând la jumătatea drumului, până când este cu adevărat clare.
-
Pasul 2
Se amestecă împreună ingredientele pentru sarea curry.
-
Pasul 3
Puneți cojile într-un castron și presărați sare de curry pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 221
- Gras 9.6g
- Saturează 1.4g
- Carbohidrați 26.9g
- Zaharuri 8.4g
- Fibră 7.3g
- Proteină 3.2g
- Sare 0,7g
#Fripturi #vegetale #sare #curry