Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de chipsuri de legume de casă

Fripturi vegetale cu sare curry

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 ca gustare
  • Uşor

Folosește-ți toate cojile de legume, precum și orice legume rămase și folosește-le pentru a face aceste chipsuri epice cu un condiment curry ușor


Frecați și spălați bine legumele înainte de a le curăța.

Ingrediente

  • coji și legume rămase 800g, curățați (cartofii, păstârnacul și morcovii funcționează bine, inclusiv piei)
  • ulei de masline 3 linguri

SARE CURRY

  • fulgi de sare de mare ½ linguriță
  • turmeric măcinat Sp linguriță
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • coriandru ½ linguriță
  • pudră de ardei iute ½ linguriță
  • zahăr pudră Sp linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170 / gaz 5. Încingeți cojile într-un castron și aruncați cu puțin condiment și uleiul de măsline. Împărțiți între două tăvi mari antiaderente, apoi gătiți timp de 20-25 de minute, aruncând la jumătatea drumului, până când este cu adevărat clare.

  • Pasul 2

    Se amestecă împreună ingredientele pentru sarea curry.

  • Pasul 3

    Puneți cojile într-un castron și presărați sare de curry pentru a servi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 221
  • Gras 9.6g
  • Saturează 1.4g
  • Carbohidrați 26.9g
  • Zaharuri 8.4g
  • Fibră 7.3g
  • Proteină 3.2g
  • Sare 0,7g
.
#Fripturi #vegetale #sare #curry
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast