Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă clasică Hummus

Hummus clasic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca baie
  • Uşor

Această baie catifelată de naut face un plus excelent la o sărbătoare de mezze din Orientul Mijlociu sau mediteranean. În plus, a-ți crea propriul hummus este mai ușor decât ai crede …


Cum se face cel mai bun hummus

Usturoiul poate copleși cu ușurință aromele subtile dintr-o rețetă clasică de hummus, astfel încât această metodă macerează usturoiul în suc de lămâie pentru a da doar un indiciu. Dacă doriți o lovitură completă de usturoi, adăugați puțin zdrobit atunci când amestecați (½ un cățel va fi suficient pentru această cantitate).

Garnituri Hummus

Odată ce ți-ai făcut hummusul de casă, înviorează-l cu unul dintre toppingurile noastre inteligente. De la miel picant, nuci de pin prăjite cu lămâie zestă până la harissa înțepătoare cu naut.

Rețetă Hummus

Ingrediente

  • suc de lămâie 3 linguri
  • usturoi 1 cuișor, înjumătățit pe lungime
  • fulgi de sare de mare 1 linguriță
  • năut 400g tablă, scursă (păstrați lichidul din tablă)
  • tahini 6 linguri
  • chimen măcinat Sp linguriță
  • ulei de masline 2 linguri, plus extra de servit
  • paprika un ciupit, pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți într-un castron sucul de lămâie, usturoiul și sarea. Se amestecă, apoi se lasă 15 minute, astfel încât usturoiul să aromeze sucul de lămâie.

  • Pasul 2

    Întoarceți nautul într-un robot de bucătărie cu 3 linguri de lichid din tablă. Fluiera până se omogenizează apoi adăugați sucul de lămâie (aruncați bucățile de usturoi), tahini, chimen și ulei de măsline. Whist din nou, adăugând un pic mai mult lichid de naut până când aveți o textură scufundabilă. Se stropește cu mai mult ulei și se presară cu puțină boia înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 273
  • Gras 20.5g
  • Saturează 2.9g
  • Carbohidrați 9.7g
  • Zaharuri 0,5g
  • Fibră 5.8g
  • Proteină 9.4g
  • Sare 1.2g
.
#Hummus #clasic
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *