Tipul bucătăriei:

Rețetă Vegan de sfeclă Hummus

Hummus de sfeclă roșie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 ca lateral
  • Uşor

Profitați la maximum de sfeclă roșie în această rețetă de hummus pământesc, gata în 10 minute pentru o idee distractivă în ultimul minut


Încercați acest hummus de sfeclă roșie, apoi verificați aici mai multe rețete de sfeclă roșie.

Ingrediente

  • sfeclă roșie gătită (folosiți mai degrabă ambalate în vac decât cele în oțet) 150g
  • năut 400g tablă, scursă și clătită
  • usturoi 1 cuișor
  • tahini 3 linguri
  • ulei de măsline extra virgin 3 linguri, plus extra de servit
  • lămâie 1½, suc
  • pâini plate și biscuiți a servi (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Scurgeți foarte bine sfecla roșie gătită și puneți-o într-un robot de bucătărie sau blender cu naut, usturoi, tahini, ulei de măsline și mult condiment. Se amestecă până se omogenizează complet, apoi se gustează pentru condimente (se mai adaugă dacă este nevoie) și se amestecă sucul de lămâie.

  • Pasul 2

    Se răstoarnă într-un vas de servit și se toarnă peste puțin ulei de măsline. Serviți cu pâine plată și biscuiți pentru scufundare, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 243
  • Gras 16.7g
  • Saturează 2.3g
  • Carbohidrați 12.9g
  • Zaharuri 3.5g
  • Fibră 5.5g
  • Proteină 7.7g
  • Sare 0,1g
.
#Hummus #sfeclă #roșie
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast