Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Vegan Thai Curry Roșu

Idei ușoare de mâncare vegană

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Uşor

Fie că sunteți vegani, vegetarieni sau flexitarieni, iată o colecție a celor mai ușoare și mai delicioase rețete vegane pe care credem că vă vor plăcea. Așteptați totul, de la boluri teriyaki de vinete la supă marocană și burgeri picante de linte


Cauti retete vegane? Consultați ideile noastre de experți pentru mese vegane. Mâncarea vegană este foarte populară mai ales în ianuarie, poreclită sub numele de Veg January, când mulți dintre noi alegem să mergem vegani timp de o lună pentru a tăia carnea.

Încercați una dintre rețetele noastre rapide și ușor de cină vegane, din rețete de curry vegan la salate vegane și un ardei iute vegan super cremos.

De asemenea, avem o secțiune dedicată pentru rețete vegane sănătoase care au un conținut scăzut de calorii aici. Sau încercați rețetele noastre vegane de copt, inclusiv pâine cu banane vegane și pâine vegetariană.


Expertul Richard Makin, alias Veganul din Noaptea Școlii, împărtășește secretele rețetelor pe bază de plante …

Gătitul inspirat pe bază de plante poate fi destul de descurajant. Indiferent dacă încercați pur și simplu să mâncați mai puțină carne sau să tăiați produse de origine curcană rece (joc de cuvinte), poate fi o provocare să faceți o farfurie cu plante atrăgătoare. Cu câteva sfaturi și o mână de ingrediente secrete, totuși, veți fi șef de bucătărie vegană în cel mai scurt timp. Iată tot ce ai vrut să știi despre obținerea la maximum a gătitului vegan.

Ingrediente

  • Rețetele noastre vegane includ ingrediente precum conopidă, vinete și naut
.
#Idei #ușoare #mâncare #vegană
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *