Close
Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Taitei din cartofi dulci cu reteta vegetariana bolognesa

Linguine de cartofi dulci cu ragù de linte puy vegan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 3
  • Uşor

Lingvina de cartofi dulci este mai robustă decât dovleceii, deci poate rezista ceva mai mult la gătit. Servit cu un ragù în stil bolognez, încălzitor, fără gluten, acesta este perfect pentru începutul lunilor mai reci


Încercați lingvita noastră de cartofi dulci cu ragù de linte puy, apoi verificați-ne mac și brânză vegană, bolognese vegane, carbonara vegana, musaca vegana și altele rețete de paste vegane.

Încercați tăiței noștri de cartofi dulci cu rețetă vegetariană de Bologna. Lentea noastră de linte bologneză este o idee excelentă de masă vegană pentru a adăuga la această rețetă de cartofi dulci în spirală.

* Această rețetă vegetariană bologneză este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ceapă 1, tocat mărunt
  • morcov 1, curățat și ras
  • ciuperci nasture sau castane 100g, tocat mărunt
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • oțet balsamic 1 lingură
  • ace de rozmarin tocat mărunt pentru a face 1 lingură
  • roșii feliate 400g tablă
  • linte puy fierte Pungă de 250g
  • cartofi dulci 2 mari sau 3 medii, decojite

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie la foc mic și prăjiți ceapa și morcovul cu un vârf de sare timp de 10 minute până când sunt moi, dar nu aurii. Ridicați puțin focul, adăugați ciupercile și prăjiți-le 5 minute până când încep să devină aurii, apoi adăugați usturoiul, balsamicul și rozmarinul și fierbeți-le la foc mic până se evaporă cea mai mare parte a balsamicului.

  • Pasul 2

    Includeți roșiile și fierbeți timp de 10 minute, apoi adăugați linte. Se condimentează și se fierbe timp de 5-10 minute, până se îngroașă.

  • Pasul 3

    Între timp, curățați cartofii dulci în fâșii lungi subțiri cu un cojitor de legume sau spiralizator, puneți-i unul peste celălalt, apoi tăiați panglicile în lungimi de 3 mm lățime sau folosiți setarea mai plată a unui spiralizator, pentru a face tăiței de cartofi dulci.

  • Pasul 4

    Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie și prăjiți tăiței de cartofi dulci timp de 3-5 minute până se înmoaie și a devenit o nuanță mai deschisă de portocaliu. Se condimentează, apoi se înclină în boluri și se completează cu ragùul vegan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 494
  • Gras 4.5g
  • Saturează 1g
  • Carbohidrați 87,8g
  • Zaharuri 42.2g
  • Fibră 19.7g
  • Proteină 15.7g
.
#Linguine #cartofi #dulci #ragù #linte #puy #vegan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast