Skip to content

Tipul bucătăriei:

Mazare la gratar

Mazare la gratar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca starter
  • Uşor

Aceste mazăre la grătar sunt atât de ușor de făcut și atât de bune, încât le vei dori ca gustare cât de des poți


Ingrediente

  • mazăre proaspătă 500g, în păstăi
  • ulei de masline
  • lămâie 1/2, suc

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge grătarul, sau o tigaie, la fierbinte. Îmbrăcați mazărea, în păstăile lor, cu un strop de ulei de măsline și un praf mare de sare. Gătiți păstăile timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când se carbonizează și se înnegrește. Gătiți-le în loturi dacă aveți nevoie. Se servesc cu mai multa sare si un strop de lamaie, mananca-le ca fasolea edamame, storcand mazarea din pastaie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 143
  • Gras 4.6g
  • Saturate 1.1g
  • Carbohidrați 13.5g
  • Zaharuri 2.8g
  • Fibră 6.6g
  • Proteină 8.6g
  • Sare 0,2g
.
#Mazare #gratar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *