Tipul bucătăriei:
Mazare la gratar
- servește 4 ca starter
- Uşor
Aceste mazăre la grătar sunt atât de ușor de făcut și atât de bune, încât le vei dori ca gustare cât de des poți
Ingrediente
- mazăre proaspătă 500g, în păstăi
- ulei de masline
- lămâie 1/2, suc
Metodă
-
Pasul 1
Încinge grătarul, sau o tigaie, la fierbinte. Îmbrăcați mazărea, în păstăile lor, cu un strop de ulei de măsline și un praf mare de sare. Gătiți păstăile timp de 2-3 minute pe fiecare parte până când se carbonizează și se înnegrește. Gătiți-le în loturi dacă aveți nevoie. Se servesc cu mai multa sare si un strop de lamaie, mananca-le ca fasolea edamame, storcand mazarea din pastaie.
Informatii nutritionale
- Kcals 143
- Gras 4.6g
- Saturate 1.1g
- Carbohidrați 13.5g
- Zaharuri 2.8g
- Fibră 6.6g
- Proteină 8.6g
- Sare 0,2g
#Mazare #gratar