Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Vegan Crumble

Merul vegan se sfărâmă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Tot ce trebuie să faceți este să schimbați untul cu ulei de nucă de cocos topit pentru a face un măr total vegan. Acesta este aromat cu scorțișoară încălzitoare


Încercați această răsucire pentru adulți pe o mărunțire confortabilă de mere sau încercați clasica noastră mărunțire de mere.

De asemenea, avem mai multe deserturi vegane delicioase, cum ar fi ale noastre budincă vegană lipicioasă, cheesecake vegan, bezea vegană și înghețată vegană.

Ingrediente

  • mere bramley 6 (750g) curățat, miez și feliat subțire
  • zahăr tos auriu 75g
  • scorțișoară măcinată 1½ linguriță
  • cremă vegană (am folosit cremă de vanilie Oatly)

CRUMBLE

  • făină simplă 150g
  • zahăr tos auriu 100g
  • ovăz jumbo 75g
  • ulei de cocos 100ml, topit

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 190 ° C / ventilator 170 ° C / gaz 5. Aruncați feliile de mere cu zahăr tos auriu și scorțișoară, apoi răsturnați într-un vas de copt adânc și rotund de 25 cm.

  • Pasul 2

    Într-un castron separat, amestecați făina, zahărul și ovăzul, apoi dați uleiul de cocos topit și un vârf de sare și amestecați bine. Bătați pe mere, întinzându-le pentru a le acoperi aproximativ, apoi coaceți în cuptor timp de 45 de minute, până când sosul clocotește în jurul părților laterale. Puneți cuptorul pe grătar și gătiți timp de 4-5 minute, până când este auriu deasupra. Se servește cu cremă.

.
#Merul #vegan #sfărâmă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *